See how well your business is positioned

Discover how well you're doing with your marketing strategies!

Our marketing assessment form provides you with the opportunity to obtain a detailed and personalized evaluation of your business without the need for expensive consulting fees.

Access the form now and benefit from our expertise and unlimited knowledge of AI.

Obține o evaluare detaliată a afacerii tale prin intermediul formularului nostru de evaluare din punct de vedere al marketingului. Vezi ce înseamnă pentru afacerea ta importanța fiecărui element de marketing.

This test is created with the help of AI and represents more than just a simple evaluation of your business.

The test combines my marketing expertise with AI knowledge, providing an excellent opportunity to identify the strengths and weaknesses of your business and develop a more robust and effective strategy for the future.

Practic este un curs gratuit de marketing, la final vei vedea pentru fiecare întrebare din test ce importanță are pentru afacerea ta și vei avea o descriere detaliată a fiecărui element de marketing cât și ponderea lui ca și importanță pentru afacerea ta.

Attention!

Following the test, you will not obtain the maximum score unless, of course, your company is named Coca Cola or Apple.

Nu trebuie să fii dezamăgit pentru că nu e nevoie sa concurezi cu multinaționalele, nu ai bugetul lor de marketing. Trebuie doar să-ți găsești o nișă pe lângă ele. Spre exemplu clienții tăi țintă nu se află pe toate plarformele de social media, cel mult pe două dintre ele.

De aceea nu e necesar să îți promovezi afacerea pe toate canalele. 

La finalul testului vei vedea și evaluarea în funcție de numărul de puncte obținut.

en_USEnglish