Vezi cât de bine se situează afacerea ta

Descoperă cât de bine stai în ceea ce privește strategiile de marketing!

Formularul nostru de evaluare din punct de vedere al marketingului îți oferă oportunitatea de a obține o evaluare detaliată și personalizată a afacerii tale, fără a plăti o consultanță costisitoare.

Accesează formularul acum și beneficiază de experiența noastră și cunoștințele nelimitate ale AI.

Obține o evaluare detaliată a afacerii tale prin intermediul formularului nostru de evaluare din punct de vedere al marketingului. Vezi ce înseamnă pentru afacerea ta importanța fiecărui element de marketing.

Acest test este făcut cu ajutorul AI și reprezintă mai mult decat o simplă evaluare a afacerii tale.

Testul înglobează experiența mea în marketing cât și cunostințele AI, și  este o oportunitate excelentă de a identifica punctele forte și slabe ale afacerii tale, de a dezvolta o strategie mai solidă și mai eficientă în viitor.

Practic este un curs gratuit de marketing, la final vei vedea pentru fiecare întrebare din test ce importanță are pentru afacerea ta și vei avea o descriere detaliată a fiecărui element de marketing cât și ponderea lui ca și importanță pentru afacerea ta.

Atenție!

În urma testului NU vei obține punctajul maxim decât dacă nu cumva firma ta se cheamă Coca Cola sau Apple.

Nu trebuie să fii dezamăgit pentru că nu e nevoie sa concurezi cu multinaționalele, nu ai bugetul lor de marketing. Trebuie doar să-ți găsești o nișă pe lângă ele. Spre exemplu clienții tăi țintă nu se află pe toate plarformele de social media, cel mult pe două dintre ele.

De aceea nu e necesar să îți promovezi afacerea pe toate canalele. 

La finalul testului vei vedea și evaluarea în funcție de numărul de puncte obținut.

ro_RORomanian